penaja utama

05 March 2012

Dewan Melati,Kompleks Tabung Haji,Kelana Jaya.

sabtu,
kami sekeluarga ke KELANA JAYA...
kerana menghadiri undangan majils perkahwinan...
majlis berlangsung di DEWAN MELATI,KOMPLEKS TABUNG HAJI,KELANA JAYA.
kaklong sekelurga lambat sampai...
keluar dari rumah hampir jam 12.30tgh...
jalan pulak jem giler hari tu...
mak kaklong yang memang menginap hotel disana,telah beberapa kali call...
huhuhu...kesian mak....
sampai disana hampir jam 2.30ptg...
masa yang diambil macam nak balik kampung....
ajer giler...
pengantin pun dah selesai bersanding....
tetapi tetamu masih ramai...ni semua disebabkan jalan jem laaaa...
adehhhh...
ngam2 kaklong dan family makan pengantin datang bersalam dengan tetamu..
sempat juga bergambar dengan pengantin....

(anak buah kaklong)
selamat pengantin baru buat imah..semoga bahagia hingga kehujung nyawa...
amin...


 

gambo yang ni kaklong cilok dari FB dia...
sebab kaklong tak sempat nak ambil gambar..
perut masing dah berkeroncong...layan makan dulu....
heheheh!

 

14 comments:

  1. lorrrr kok enggak inpom den kak...tak jauh dah tu..dekat sgt2 dgn rumah saya

    ReplyDelete
  2. wajiblah kalau lapar, dengan segera cari nasik dulu kak long, perantin kita jumpa lepas makan..dak gitu?

    selamat pengantin baru buat anak buah kak long semoga kekal hingga ke ahir hayat bahagia dunia akhirat

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul betul betulll..heheheh!



      tq,ibu!

      Delete
  3. patut la semalam jem giler kat kj...kaklong datang rupanya.....hehehe....
    selamat pengantin baru utk anak buah kaklong....:)

    ReplyDelete
  4. hari sabtu pun jem?

    hai kaklong!

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah lahh..agaknya semua orang pun ada majlis yg sama gak nya...huhuhuhu!



      hai bujal..!

      Delete
  5. lambek takpo lagi...janji sampai..;)

    ReplyDelete
  6. selamat pengantin baru untuk anak buah kak long..

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk kaklong tak do kak?hehehehhe!

      Delete