penaja utama

22 November 2011

empat puluh?




22.11.1971 ~ 22.11.2011

selamat hari lahir suami ku...

semoga terus menjadi anak, suami serta papa yang baik ...


amin....




30 comments:

  1. amin... mudo bebona lai tu kaklong. Yang si adik tu memang buleh bona beradik lai hehe..
    hepi besdei..

    ReplyDelete
  2. ibundo,

    mudo memang lah kak,tapi oamk ea tak koso laie...kehkehkeh!


    timo kasih kak...

    ReplyDelete
  3. org muo,
    tq!bagi pihak suami...hehehe!

    ReplyDelete
  4. Selamat hari ulangtahun kelahiran. Semoga dikurniakanNya dengan kesihatan yang baik, rezeki yang berkat dan usia yang bermanfaat. :)

    ReplyDelete
  5. Allah selamatkn kamu..Allah selamatkn kamu..moge pjg umo, sehat tubuh badan n murah rejeki..

    ReplyDelete
  6. mr.curly,
    sedap soro kau dik..maceh yo...!

    ReplyDelete
  7. selamat ulangtahun...:)

    Suami kaklong tak nak start buat blog ke, macam blog "Blog begins at 40" tu? :)

    ReplyDelete
  8. amiiiin ateh doa isteri tercinto tu..

    happy bday yo..mudo lai tu..kaklong boleh tambah lai sorang eh duo pun takpo ..haha

    ReplyDelete
  9. amin..semoga panjang umur,murah rezeki dan bahagis selalu disamping keluarga

    ReplyDelete
  10. WIIIIWITTTTTTT........

    muda sikiiiit je dari aku...

    ReplyDelete
  11. selamat hari lahir!!
    wah, 40?? nampak mudo...apa rahsia ni?

    ReplyDelete
  12. Selamat ulangtahun ke 40 :) moga diberi kesihatan dan kebahagiaan selalu..(ni mesti gmbr daklong possing kat UM nih..hi2..)

    ReplyDelete
  13. Selamat hari jadi Adik....Dari kakLah. Hhhehehehe...

    ReplyDelete
  14. happy besdey kanda....
    ai lap u!

    alamak!
    hari sabtu haritu besdey ayah la..
    lupo nak wish.. kehkehkeh!!

    ReplyDelete
  15. selamat hari lahir buat suami kaklong ... mudo amek2 lae tu Long


    moga bahagia dan diberi kesihatan yg baik

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. DZ,

    dia tak suka benda2 mcm ni,tapi dia silent reader blog kaklong...heheheh!

    ReplyDelete
  19. kakanim,
    uishh..jgn la akak nihhh..huhuhu!

    ReplyDelete
  20. kakerna,
    amin...
    timo kaseh kak..

    ReplyDelete
  21. drsinga,
    yer kak doc,tua sikit jer dari dia...kehkehkeh!

    ReplyDelete
  22. aanie,
    biarlah rahsia..!

    kehkehkeh!!

    ReplyDelete
  23. az,
    tak..!
    tu gambar kat UUM sintok..heheheh!

    ReplyDelete
  24. cklah,
    terima kasih kaklah...heheheh!

    ReplyDelete
  25. kakngah,
    kaklong ingat,tapi takut ank wishhh...
    takut salah cakap...heheheh!

    ReplyDelete
  26. Selamat hari lahir buat suami kaklong.. semoga panjang umur, murah rezeki dan berbahagia hingga hujung nyawa...

    ReplyDelete