penaja utama

08 August 2011

tak ada modal

masuk hari ke-8 kita bepuasa...
cepat jer masa berlalu...
persiap hari raya?
satu pun belom buat....
lebih2 lagi baju budak2 ni...
rasanya dah last2 minit besok baru nak cari... :((

kemalasan nak menupdate blog pun,bertimpa-timpa...
tak ada modal nak bercerita....
kepada adinda ku...
i'm sorry...!

15 comments:

  1. :((
    sakit gigi lagi.....!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. saya baru nak tempah kuih raya~he~~

    ReplyDelete
  3. kak long..modal pun poso..he he

    ReplyDelete
  4. baru nak jahit manik2 kat baju.... selamat berpuasa kak long :)

    ReplyDelete
  5. akak pun tak beli baju raya lagi, diorang dah tanya ibu bila nak shooping2...

    ReplyDelete
  6. cilok idea kakngah long hehehe

    ReplyDelete
  7. relax...baru 8 Ramadan...bukan 28 ramadan...ekekekekeke

    ReplyDelete
  8. kak long, sama la cam kita takde idea.. bulan puasa ni tak produktif..

    ReplyDelete
  9. las minit shopping baaru best Long!!
    tiap tiap tahun aku buat...
    my blood goes upstairs tau!

    ReplyDelete
  10. samolah kito Long... suko bososak las minit


    kue ghayo bilo nak buek

    ReplyDelete
  11. ala,kuih ghayo boli kek shoping jo kaklong..xpyh poning2..hehe

    ReplyDelete
  12. kak long, raya nti make sure kita jumpa tau!sila reserve date siap2.

    ReplyDelete
  13. anak kecik2 tak pe boleh beli last minit..anak besar susah sikit..suka habis saiz..copeklah soping tu

    ReplyDelete
  14. hehe , choki pom belum beli lagi baju raya . hehe
    :)

    ReplyDelete
  15. Bangun,bangun!Jangan malas!!!



    ...gurau ya Long. Harap semuanya baik...

    ReplyDelete