penaja utama

20 September 2012

dah lepas punn...:(

Assalamualaikum...

roh ada jiwa tak ada nak mengupdate blog...
malas sesangat sekarang ni...penat,letih semua tu alasan...baca blog orang lain rajin pulak...hahaha...
eh,ada lagi ke orang lain nak baca n3 kat blog kau ni kaklong...ermmm..pasarah jerlah...

nak cerita pasal hari raya pun malas,kalau tak dulu,pantang lepas raya,sibuk nak tujuk gambo2 raya..
hehehe...

entahlah...tah bila rajin nya nak bercerita kat sini tak tahulah....

tapi nak tepek jugak gambar 1hari raya bersama family tercinta... ambil kat studio..gigih beb pergi studio 1hari raya..itu pun dah malam...hahahah...









18 comments:

  1. Tahun ini kakcik takde gambo di studio... :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaklong ni pun kakcik,seumur hidup berkeluarga,ni lah 1st time ambil gambo kat studio...hahaha

      Delete
  2. Kak long..cantik gamba rayo kak long..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kak?..namo pun ambik kek studio..berbaya kan kak?..hahaha!

      Delete
  3. Makchaq ambik gambaq keluarga pun baru nak start.. tapi buat studio kat rumah je...

    Cantik...suka tengok..
    Budak tecik dua orang tu comel sangat..
    abang ngan kakak kan main senyum...
    Mak & abah control.. he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih makchaq...hehehe!..almklumlah 1st time...:D

      Delete
  4. alaa... bukan susah update belog... ambik satu gambar... lepas tu tulis sepatah dua ayat.... hari2 boleh update...

    Haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. masalanya malas nak menaip lah uncle...hahaha

      Delete
  5. sebbaik kodai gambar bukak laei....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tutup pkl 10,smpi baru pkl 8 songah..hahaha

      Delete
  6. Bersihkan sawang sawang dulu...ekekekekkee..

    Wahhh..mmg gigih la kaklong..saya pun tak pernah gi studio ambik gambar family...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah tebal sngt sawangnya..hahah!



      ni pun tah apa angin cik abang ajak ambil kat studi..hahah!

      Delete
  7. bape hengget nih kaklong? blh la tampal kat umah ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaklong amik yg sertus hengget jer yg sederhana besar..yg besar sekali 350 hengget,tak mampi mahal no...hehehe

      Delete
  8. nama pun manusia kaklong.. mood pun asyik berrubah2..

    ReplyDelete
  9. lenkali hire saya je amik gambo. outdoor lagik! ekekeke!

    ReplyDelete