penaja utama

20 March 2012

Pesta Belon Panas Putrajaya 2012

Dah 2 tahun mengidam nak pergi tengok...ahad hari tu rupanya hari last..
sebab tak tau pun ada pesta belon panas putrajaya 2012....
last minit baru tahu...ajak paksa papa bawak kaklong nak beranak pergi tengok..
walaupun dah petang nak malam....
sebelum tu papa ajak pergi semenyih katanya rindu nak cium dak Fiqah dobot...

Fiqah... dah pandai gelak2 dia...

datang pun dah pukul 5.30 ptg..borak2 kejap...dah nak pukul6.30ptg...
bawak sekali kakak Fina nya pergi...nak ajer dia...
tapi Fina kena tidor umah mama tau...

 dapat ambil gambo sepupu dua orang ni jer..
dania takut dengar bunyi gas kat belon tu....
dia sembunyi belakang papa...hahahahah



 tinggal ni ajer lah belon nya..
jadi lah,,,janji dah terbayar hutang tahun2 lepas tu....

18 comments:

  1. Kakcik langsung tak berkesempatan nak pergi. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahun depan kakcik cuba pergi pulak yer..
      :)

      Delete
  2. hr ahad atok call tanya tak g tgk belon kt ptrjy ko..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb,maso ayah tipon dkdik tu kaklong ado kek umah ea..dkdik bg tau nk poie putrajaya..

      Delete
  3. salam,

    rumah dekat je..
    tapi malas nak pi...payah nak cari parking :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikumsalam...


      alahmdulillah..hari tu senang pulak dpt parking..
      :)

      Delete
  4. tahun depan..
    pergi pagi..
    7:30am belon start terbang !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko roger aku yer..
      kita gi sesama...
      :)

      Delete
  5. okay lah tu dapat jugak tgk belon nya..tahun lepas saya dtg on the last day, takde pun belonnya..yg ada, tu ha si rosmah mansor dtg..hahahahha

    ReplyDelete
  6. Den pun dtg hr ahad tu kak...tp tgk byk kete terus patah balik kehkehkeh....bebudak pun rimas byk2 kete jem ni...singgah tasik pjaya jek lepak2

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah namo ea pesta..mesti lah byk keto...hehehe!

      Delete
  7. sy x pegi pon...macam malas je nak pegi sb org kata nak naik belon kena beratur 7pg lagi.....adeih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak naik pun tak per....tengok jer..heheheh

      Delete
  8. kak long..akak lom ponah tengok belon panas ni..

    ReplyDelete