penaja utama

27 February 2012

majlis sambutan hari jadi kakya...

brithday nya hari rabu lepas....
sambutan nya dapat dibuat sabtu yang lepas....
yang sebenarnya papa tak ada minggu lepas,kena krusus di kluang...
jadi papa cakap nak jugak buat majlis sikit,tapi kena tunggu dia balik dari krusus la...

yang sebenarnya kaklong malas sangat nak buat...
penat nak memasak,tapi dah papa nya berhajat sangat..
baut juga laaa...

tak panggil orang2 dewasa pun...
suruh haziq panggil kawan2 dia..
memang hajat kaklong nak jamu budak2 jer...

lagi pun ada makcik sorang ni,baik hati sponsor kek...

gambo ni ambik masa kat kedai kek lagi,tak sabo2 ko kaklong...
sampaikan tokeh kedai tu ckp,mau ambik gambar ar,kasi tempat cantik2 sikit..
heheheheheh!

brithday girl yang suka sangat dapat kek angry bird...
fina sepupu kakya pun suka tengok kek tu...
 antara menu pada hari tu:~
bihun goreng,nasi goreng cina,agar2 buah, buah oren,nuget dan sosej,
manakala apam polakdot dan agar santan,buah tangan mak lang(mama fina&fiqah) 
tq mak lang...
 dania yang susah sangat nak suruh bergambar...


sesi bergambar dengan mama dan papa
:)

masa ni tergelak besar dia,bila kawan haziq tengah menyanyi lagu selamat hari jadi...
 :)
 antara rakan2 haziq ,kaklong tak dapat nak ambik semua gambar...
sebab penuh satu rumah...
alamaklum lah..rumah kondo falt biasa..
hehehe....

seronok pulak bila seskali buat majlis hari lahir ni,
kaklong memang jarang sambut pun hari lahir anak2,selalunya beli kek sebiji..potong,makan dengan family..
itu pun dah memadai.....

terima kasih pada,DR.SINGA (kek angry bird)memang sedap..
kawan2 haziq semua terpegun tengok,sebelum ni dia orang tak pernah tengok...
hehehehe...
teima kasih juga pada mak lang dan pak lang,fina dan fiqah...
sudi datang walaupun sekejap jer dpt bersama...
kek angry bird pun tak sempat nak rasa...
huhuhuh!
terima kasih juga buat kawan2 haziq yg sudi memeriah kan majlis ....
kepada makngah@mummy...
tahun depan kalau ada majlis lagi datang tau...
nak buat macam mana abem ada kerja kannn....



28 comments:

  1. apsal muko papa sodeh yo tu???

    insyaallah.. kalau ado umo.. datang punyo la...

    ReplyDelete
  2. assalam kak long..seronok boto birthday girl tu kak long.
    angry bird dimano2 sekarang ni kan kak long..sampaikan kek pun ado angry bird..hehe

    ReplyDelete
  3. sama la ngan kek buzzday Ian hari tu..kids memang suka..

    ReplyDelete
  4. kaklong,
    aqid pun da order kek angry bird ni utk bday dia nti.agak2 klau kita bagi proposal kat ibusinga utk sponsor bole approve tak?
    hehehehe

    ReplyDelete
  5. kakngah,
    duit ea dah abih buek besday anak ea...
    :)

    ReplyDelete
  6. kakerna,
    iyo lah kan kak,tapi yg sebona ea dio nak kek patung barbie...
    peh tu klong suh dio buek pilihan,nak barbie ke nk angry bird..sebik dio nk angry bird...kok tak parah kaklong suh doctor singa,cari an kek tu...hahahah!

    ReplyDelete
  7. mummy_ayu,
    budak2 memang suka acara2 mcm ni kannn....

    ReplyDelete
  8. syida,
    cer tanya cer tanyaaa...
    hihihihi!

    ReplyDelete
  9. happy birthday ye utk anak kak long. suka saya tgk dia gembira.

    ReplyDelete
  10. Saya nak mintak DrSinga sponsor lah kek angry Bird utk besday saya nanti..~haha

    ReplyDelete
  11. Puteli potong kek..sori lah puteli, xsempat mkn kek puteli..ade picnic lak kat dpn rumah malam tuh..ado laie tak simpan mato & muncung angry bird tu..meh sini, maklang nak buat kek fina lak..hi2..

    ReplyDelete
  12. daddy ziyyad,
    try ler...heheheh!

    ReplyDelete
  13. az,
    aiyooo..apo tak koba suh simpan...dah habih budak2 ni makan..hahahahah!

    ReplyDelete
  14. garangnya angry bird tuh....

    kaklong, apam polkadot tu dia tempah ke buat sendiri?

    ReplyDelete
  15. setahun sekali buat anak2 gembira di hari lahir mereka. Happy betul tu nampaknya.

    Lepas ni kenalah buat utk anak2 yg lain supaya berlaku adil... hehehe

    ReplyDelete
  16. Kalau DrSinga baca ni nak minta kek angry bird dari dia jugalah bila Adam birthday nanti.

    Skrg saya dah tak boleh nak komen kat blog dia .... huhuhu

    ReplyDelete
  17. yb,
    ada rezeki lebih sikit,tu yg buat meriah sikit...lagi pun dia dah besar...dah tahu nk menilai...heheheh!

    ReplyDelete
  18. besaunya!!!
    aku ingat kecik je!!

    aku suka tang paruh dia .. manis tapi aku makan gitu je!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang beso beb!
      anak2 kaklong suka sangat...

      Delete
  19. sori Long.. baru hari ni aku sempat jenjalan..
    :)

    ReplyDelete
  20. besaunya!!!
    aku ingat kecik je!!

    aku suka tang paruh dia .. manis tapi aku makan gitu je!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak haku ckp,rasa gula2 ada mint...

      Delete