penaja utama

09 December 2011

tolong!




 
 

Kamu menggunakan kotak komen ini...
makanya..kaklong tak boleh masuk kan komen di blog kamu...
maaf...
tapi kiranya kalau boleh kamu tukar format lain...
kaklong sangat2 menghargainya...


*sesiapa shj yg mengunakan format ni,kaklong tak boleh nak komen...maaf yer!
tapi kalau ada sesiapa yang boleh tolong,kaklong sangat2 bebesar hati!



21 comments:

  1. haiseh~~apsal camtu plak? ok saya tukar~

    ReplyDelete
  2. ha ah..
    tak boleh pilih profile

    ReplyDelete
  3. drsinga,
    yerlah doc,tetiba dia suh aku signout!
    hampeh!

    ReplyDelete
  4. kak long..kotak tu memang suah sikit kan.macam2 yang nak mintak e dulu baru kiot boleh post komen

    ReplyDelete
  5. kakerna,
    iyo lah kak,poning di buek ea...huhuhu!

    ReplyDelete
  6. kita punya user friendly kan kak?

    ReplyDelete
  7. sama la..
    syok2 taip komen panjang2. las2 tak boleh.
    frust!

    ReplyDelete
  8. kakpah ni kan, kalau kotak komen tu susah na nak bagi komen, tinggalkan jo lah. Nak buek camno..

    ReplyDelete
  9. kakpah,
    kaklong pun cam tu gak...heheheh!

    ReplyDelete
  10. harap mereka2 tukar2 la copek yer...

    ReplyDelete
  11. Biar mesra pelanggan ya! (Walaupun ckLah ni tak berapa mesra blog sangat orangnya!) Hehehe...

    ReplyDelete
  12. papamifz,
    ada belom ada yg dah..heheheh!

    ReplyDelete
  13. cklah,
    kesibukan cklah yg membuatkan cklah tak mesra blog...heheheh!

    ReplyDelete
  14. nasib baik saya tak guna format tu.... hehehe

    ReplyDelete
  15. yb,
    klu yb guna yg tu,jgn harap lah komen kaklong boleh masuk..huhuhu!

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete