penaja utama

21 July 2011

aku tak reti laaa


mood nak bebelog hari ni terbantut...
dah tiga hari berlaku....
kejap ada kejap tak ada...
yang sedia ada tak sesuai untuk dibuat memasak...
heran aku...
apa la sebab nya...
tak ada notis pun...
suka suki dio orang jer...
pagi tadi pukul 3lebih on kan mesin basuh,bila dengar dia datang...
lepas tu tak ada balik....
sebaik sempat...!
kejap tu dah tak ada balik....!
sempat simpan sikit untuk memasak...
tapi kalau dah nama nya memasak..nak guna kan sikit2 aku tak reti...



pic gugel

mecik tau kalau macam ni....!

25 comments:

  1. xsuka la xde air ...susah rasanya...

    ReplyDelete
  2. Kat rumah kakcik pula, line internet buat hal! :(

    ReplyDelete
  3. maso tu ghaso2 ado sungai pun best kan?

    ReplyDelete
  4. elektrik xde xpe...air xde adalah sangat huru hara rasanya

    ReplyDelete
  5. takde air ble tayamum.

    baju ble basuh guna tanah kot? haha~

    ReplyDelete
  6. jangan ada yg cirit birit dah la...

    ReplyDelete
  7. lorr naper takde air plak,kat area maner nehhh...

    ReplyDelete
  8. mkan kek kodai yo kaklong..
    kang datang amek award kek dapur kakpah yo.

    ReplyDelete
  9. sian ea, kek tanjong dan pilah dah tigo ari tak berair Long... lah sian

    botul kato Kakpah tu... makan kek kodai yo

    ReplyDelete
  10. pagi tadi dah ada air ke? Kalau tak, mmg haru. Kena mandi kat masjid hahaha

    ReplyDelete
  11. kalau masa nak membuang yang tak tahan tu....

    ReplyDelete
  12. kakcik,
    klu kakcik guna strymix..skrg memanga da ganguan...sedang dinaik taraf katanya..

    ReplyDelete
  13. sayangsayangibu,
    tu la pasal!

    ReplyDelete
  14. mimi,
    dua2 penting,kang kok tak ada letrik ado plk yg tak pandai masak nasi kang...hahahah!

    ReplyDelete
  15. bujalX,
    untuk solat boleh..untuk mendobi..sungguh tak sesuai...hauhau

    ReplyDelete
  16. drs,
    setakat ni ada lagi air untuk cebok...heheheh!

    ReplyDelete
  17. kakngah.
    takat ni tak do lak...

    ReplyDelete
  18. kakpah,
    gegami ni tak buleh nk mkn kek kodai kak...heheheh

    ReplyDelete
  19. ibuintan...
    memang kesiannnn...huhuhu

    ReplyDelete
  20. Yb,
    kjap ada kejap tak de la bang...
    mcm biskut la pulak!

    ReplyDelete
  21. reen,
    sebaik tak pulak...hahahah!

    ReplyDelete
  22. susah sangat rasa.. hadoi badan pun terasa melekit je

    ReplyDelete