penaja utama

26 January 2011

chiken chop RM9.90!

aslamualikum...!


kembali bersiaran....
lama nya tak mengupdate cerita baru....
alhamdulillah...!
anak dah sihat.....!
memang musim sekarang ni kot....
rata2 ramai yang tak sihat....

ni nak cerita sikit....
dah lama rasa nya tak makan diluar...
rasa nya last makan kat luar...1.1.2011
sewaktu pulang melihat bunga api yang tak ada kat putrajaya dulu...
hahahah!!!!

tapi malam tadi,
dah telanjur ada appioment kat specialist clinic...
maka kami anak beranak,dinner kat luar malam tadi...
lagi pun en.papa dah gaji kan?
bila lagi yer dak?

mula la dah terliur nak makan mihun tomyam...
sama la dengan kak yien...
ahahhh...mama akak pun nk makan mihun tomyam la...
ermmm...iyo laaa...!

dah oder mihun tomyam 2...
papa nasi goreng USA....
nasi goreng cina none sayur utk kakya ngn dania~syer yer!
haziq~chiken chop!
wah bukan main lagi dia...siap kena warning ngn papa...
makan chiken chop mana kenyang...
kang kok lapar balik...
makan jer apa yang ada kat rumah tu...!
dia ckp yer..laaa..!







chiken chop...!
dengan segala isi....cuma RM9.90 jer....

kakyien tak blh tahan tengok...
siap pujuk haziq mintak sikit termasuk la mama eaaa
kesian punya pasal papa bg oder lagi satu...
tapi...
kena la syer ngn mama
hahahah!!!!


kakyien yang suka sangat dapat tambah chiken chop..!
kakya pun nak posing sama...!

35 comments:

  1. bahaya tu kakya oiii!!!
    jangan tunduk sangat!
    seksi kang!

    ReplyDelete
  2. ala.. dklong tu tokak melayu.. tu psl dio koba mkn ciken cop tak konyang.. kehkehkeh!!!

    ReplyDelete
  3. sebulan 3 kali mesti makan cenggini.

    hehe...tak nak makan nasi punya pasal..

    tapi tu memang murah !

    ReplyDelete
  4. apekpoyo,
    sekali sekalo..!heheheh!!!

    ReplyDelete
  5. DrS,
    tak per lom tumbuh lagi...!miahahhhh!!!

    ReplyDelete
  6. kakngah,
    tau tak po...hahahah!!!

    ReplyDelete
  7. Nmpk sungguh sedap tu..
    Ni kena blnja den plak ni



    Hehehe

    ReplyDelete
  8. mimi,
    kau banjo kaklong dulu...hahahah!

    ReplyDelete
  9. Salam kaklong.

    Nasib baik papa order chicken chop lagi satu. Kalau tak memang tak kenyanglah si Haziq tu hehehe

    ReplyDelete
  10. Setiap hujung bulan makan kat luar best juga kaklong. Lebih2 lagi bila dapat berkumpul semua ahli keluarga.

    ReplyDelete
  11. yb,
    salam kembali...

    iyer la yb...itu pun dia da bising dah...
    nasi goreng adik nya tak habis dia yg habiskan....nama nya rezeki kan?tak baik membazir!

    ReplyDelete
  12. yb,
    sekali sekala yb,kaklong selalu nya lebih selesa makan dirumah!
    tapi memang best pun kan?

    ReplyDelete
  13. nyam3 dapp nye baru mkn ari tu hahhahaaa
    but kte pat free jee
    ohhh kaklog akp nan along t owag datag sne blnje mkn chken chop gak!!!!! nak 3
    kui4

    ReplyDelete
  14. kak long..samo la..ngan mak cik e ni ha..goma chicken chop..tapi kek sini..12.90..kok 9.90 gak e..lagi solalu akak makan he he..

    ReplyDelete
  15. yana,
    ko mintak ar sdti ngn along kau..!
    ada berani?
    hahahah!!!

    ReplyDelete
  16. kakerna,
    tu la kak,murah kan?
    biaso mano ado rogo cam tu..peh tu byk lak isi ea..!

    ReplyDelete
  17. bestnye kaklong.... makan menu omputih yo

    ReplyDelete
  18. wah.. nampak menarik, harge pun murah..

    kak long, kek mano restoran ni hah?? tengok rupo blakang tu macam kek perantau tepi jalan tu yo..

    ReplyDelete
  19. ibuintan,
    sesekali ibu...!hehehe!!!

    ReplyDelete
  20. shaza,
    kat kajang,erea bukit mewah,jalan semenyih....!
    sesekali sok poie la sanun...banjo kaklong yo...miahahahhhh!!!

    ReplyDelete
  21. alamak... pagi2 dah lapar.. tgk chicken chop tu.. lagi laa terasa lapar..huhu

    ReplyDelete
  22. cik Moon,
    haru pergi cari petang ni....heheheh!!

    ReplyDelete
  23. kita pun makan ciken cop yg murah 2 hari lepas.tapi tak dapat nak buat entry sebab aqid sibuk nak pegang camera.

    ReplyDelete
  24. penah sekali lama dulu kpah ajak anak2 makan kat luar.

    dik, nak makan apa.

    adik nak chopstik, mak..

    wakaka.. abih kono golakkan.

    ReplyDelete
  25. kakpah,
    wakakakakk..!
    dio silap ckp la tu kak....!

    ReplyDelete
  26. dah selalu makan yang mahal, murah pun sedap jugek.

    ReplyDelete