penaja utama

22 December 2012

tak ada tajuk..:(

Assalamualaikum...

Apa khabar kalian semua...
lamanya tak keudara...
rindu nak berblog...
tapi apakan daya..semua terbatas...
dulu laptop buat hal...
dah ok..
bila dah ok Kakyien pulak nak guna di kolej..
tapi sebenarnya tu lah yg lebih penting...
biar lah mama nya mengalah untuk keselesaan dia study..
nak beli laptop baru??
ya ampunnn...huhuhu!

ni pun sbb dia balk bercuti hujung minggu..maka dapat lah mamanya gatal2 jari menaip...!
hehehe!

















15 comments:

  1. kak long, terpaksa la cuti blogging ek..

    ReplyDelete
  2. Sama ler kita. Kadang2 saya pun malas nak buka PC, pinjam laptop anak juga. Bila dia balik ke kampus, saya lagi jadi malas.

    ReplyDelete
  3. pokoba kaklong. lamo botul tak skodeng sini..

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  5. 3ply Disposable Face Mask!!
    Face Mask.
    We have CE certificate ✅ Please do not hesitate to contact us for more info.

    ReplyDelete
  6. SahabatQQ: Agen DominoQQ Agen Domino99 dan Poker Online Aman dan Terpercaya
    Website SahabatQQ
    WA 1 : +855887159498
    WA 2 : +855972076840
    Telegram 1 :+85515769793
    Telegram 2 : +855972076840
    LINE : SAHABATQQWIN
    FACEBOOK : SahabatQQ Reborn
    Agen Domino99

    ReplyDelete