penaja utama

17 July 2012

The Winners is......

Asslamulaikum...
terlebih dahulu kaklong memmohon maaf kerana kelewatan mengumukan pemenang 1st Giveaway Kaklong...

terlebih dahulu kaklong ingin mengumumkan hadiah2nya...
dan minta maaf kepada semua...
sebagaimana yg kaklong bagi tahu pada 1st giveaway kaklong tu,jangan lah mengharapkan hadiah2 yg lumayan yer...
kaklong dapat bagi yg termampu shj....

Hadiah pertama : topup @ wang tunai RM20.

Hadiah ke-2      : topup @ wang tunai RM10.

Hadiah ke-3       : topup @ wang tunai RM5.

5 hadiah saguhati : 1 FM from penang.
                             4 keychain from penang.



maka ada 8 pemenang kesemuanya....

dan cabutan kaklong telah buat melalui Random.org...

dan pemenang nya adalah....








1. no.50



2.no.6



3.no.25



4.no.58



5.no.22



6.no.1



7.no.30



8.no.3.


Taniah kepada pemenang2...
kepada yang tidak berjaya,jangan putus asa ya.
sila email nama,alamat dan nomor telefon ke zai_mady@yahoo.com.

kepada pemenang no 1-3.sekiranya anda mahu kan wang tunai..hanya melalui CIMB click shj diterima..
sila sertakan nombor akaun.

dan pemenang 4-8,anda boleh memilih sama ada mahu keychain atau fm...tapi faham2 shj lah FM nya 1 shj...hehehe..siapa cepat dia dapat...

sekian....

22 comments:

  1. Tahniah kepada semua pemenang!!!

    ReplyDelete
  2. aiyak.. hadiah duhet. rugi tak joint.. skrg mood berkontes dh ke longkang...

    ReplyDelete
  3. kaklong, mana link entri list peserta tu? - x jumpa cari...kehkeh.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://zaimadyfamily.blogspot.com/2012/07/senarai-nama-nama-peserta-1st-giveaway.html

      Delete
  4. eh, lupa lak nama sy no 1....
    sy menang la ni ek??
    yeay!!! tq kaklong....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok,sila pilh hadiah..nak keychain ke nak fM..
      :)
      bagi tau kat email yer..

      Delete
  5. Replies
    1. tapi ada pemenang macam tak suka jer...senyap jer..klu dlm masa 2hari ni kaklong tak dapat apa2 respond..kaklong nak buat cabutan balik....

      Delete
  6. thx :) alhamdulilah ada rezeki :)
    thnx kak long :)

    nk tny FM tue apa ea...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dh sent kt email :)

      email:ena9074@yahoo.com

      Delete
    2. oic..kalo tkr ley x..? nk keycahin la..

      Delete
  7. Tahniah. Selamat menyambut poso kaklong..

    ReplyDelete
  8. hanis dh 3 hari lepas hantar details tapi belum dibalas ??

    ReplyDelete
  9. salam ramadhan..tahniah pada yg menang..saye tak menang pun..hehe

    ReplyDelete