penaja utama

09 July 2012

senarai nama-nama peserta 1st giveAway Kaklong

Terlebih dahulu kaklong memohon maaf,kepada semua peserta2 1st GiveAway Kaklong...
maaf sesangat sebab tak update pasal hadiah...
jangan risau separuh dari hadiah2 sudah ada ditangan kaklong...
cuma separuh lagi,puas kaklong fikirkan nak bagi hadiah apa erk...
tak apalah...
nanti hadianya akan kaklong serta kan sekali masa umumkan nama pemenag nya yer....

berikut adalah senarai nama-nama peserta :-

1.annie
2.nur anis
3.slumber sangun
4.nurul farain.
5.\\Izzah//
6.Hanis Syazana.
7. Eira Shamiera.
8.::azima nordin::
9.SymaDeen
10.apiq ting tong II
11.mohd nor shawal.
12.fadwa daud.
13.izan mama mia.
14.nida
15.farra.
16.Atiqah
17.tulip merah
18.Nur_za
19.Yumida
20.Dieyna
21.AkmaDanira
22.Aqilah Fadhli
23.ieZ_wawa
24.Ibu Lala
25.ElFarahin
26.Papa Mifz
27.jemarisuri
28.$yazuani
29.Cik mama
30.Sherry
31.Nida mohd
32.Mama Atiyyah Umairah
33.liazahirah
34.shahida
35.Rochellez
36.Salina
37.Fara
38.m!L0
39.nanakimie
40.are_lina@yu
41.azatiesayang
42.Cempaka kuning
43.Pink Lavender
44.*Fera9105*
45.Nur Syahida
46.tiera
47.INA_noorlina
48.AkmaFaizal
49.Che Rosliza Che Mat.
50.Diha Johary.
51.Joel Leslie.
52.kyleLina
53.Nurul fara
54.MiszSpecky
55.Darling Ninie
56.Shaza
57.Wanieys
58.mi$$ch0colaTe
59.Azwa Azee
60.Miera_Ho

habis!


seramai 60 orang peserta yang ada dalam list...sekiranya ada nama2 yang tercicir sila bagi tahu yer...
Insyallah,dalam masa yang terdekat atau sebelum menjelangnya puasa akan kaklong umum kan nama pemenang....


11 comments:

  1. hhmm.... rasa cm nk sponsor hadiah..
    wah! gittewww...
    nnt konfemkan hdia apa eh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh...
      nak ko?
      timo kasih yo..nanti kaklong roger2 balik yo...

      Delete
    2. ngah, boleh tak ko sponsor baju kurung budak umur setahun.. kehkeh.. macam konpem je aku yang menang kan..

      Delete
  2. wah, ramainya!!!

    cayalah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada blog lain lagi ramai dari kaklong punya...
      sedey...huhuhu!

      Delete
  3. yeah nama PM tersenarai....harap PM la yg bertuah itu...amin...:)

    ReplyDelete
  4. Waaaaaaa... miss giveaway kau Long, slamat bojayo pd yg mencubo

    ReplyDelete