penaja utama

08 September 2011

terlalu istimewa?

KANGAR: “Saya bukan sebarang pondan kerana dianugerahi keistimewaan oleh Tuhan yang mungkin tidak terdapat pada pondan lain mengakibatkan saya kini menjadi sasaran kerana perasaan cemburu dan berdendam.

“Ia (cemburu dan dendam) bukannya daripada golongan sejenis, tetapi turut membabitkan wanita yang mungkin meminati teman saya (Mohd Hafizuddin Johari, 20) dan lelaki yang meminati saya kerana pernah diugut akan dirogol beramai-ramai,” kata lelaki berperwatakan wanita, Natasya Farisya, 28, yang juga teman istimewa Mohd Hafizuddin, mangsa simbahan asid di depan sebuah rumah di Taman Seri Bakau, di sini, pada awal pagi Sabtu.

Natasya berkata, sejak kejadian simbahan asid berlaku terhadap Mohd Hafizuddin, hidupnya menjadi tidak tenteram dan kini perlu sentiasa berhati-hati kerana bimbang perkara sama akan berulang ke atas dirinya.

Katanya, dia dan Mohd Hafizuddin memang bercadang untuk hidup bersama dan keluar dari Perlis, tetapi impian berkenaan terbantut apabila teman istimewanya dibawa lari anggota keluarganya ketika mereka makan di gerai di Padang Besar, kelmarin.

“Saya cuba menghalang tindakan bapa saudara Hafizuddin membawa lari teman lelaki dengan menggunakan kereta tetapi tidak berupaya.

Sumber: Harian Metro


apa yang istimewa sangat tuuuu...?

11 comments:

 1. kepit dia lagi kuat kot? keh keh~~

  ReplyDelete
 2. kakcik,
  macam2 duian sekarang kan kak?

  ReplyDelete
 3. kak long..ontah he kan..apo yang yang istimewo bona tu..

  ReplyDelete
 4. kauuuu terlalu istimewaaaaa.....!

  haihhhlaaaa dunia...macam2

  ReplyDelete
 5. mimi,
  tadi ingat nak buat tajuk tu dah...tak jadi pulak..hahahahah

  ReplyDelete
 6. kahkahkahhh...
  pebenda yang nak dikepitnya bujal oii....

  ReplyDelete