penaja utama

23 May 2011

tak kemana pun...!

weekend?

tak ada apa2 plan pun...
en.papa last minit outstation ke cherating...
3hari...

kakngah & family..yang singgah malam sabtu hari tu,ajak balik kampung...
kata abem.."buat apa kaklong duk umah tu,along tak der..."
tak ikut pun..tak koso kaklong...
malas laaa..
kakngah...! tq tapaukan buger king restorant jenjantas sg.buluh tu yer...
lain kali tapau la lagi...heheheh!!!

lagi pun tak plan pun nak balik ni,susah gak...
baju sekolah budak pun tak satle kan lagi...
nanti balik ke sini...tergocoh-gocoh nak buat semua.....
petang sabtu...mak lang budak ni ajak pergi putrajaya pun tak lopeh.....
semasing lambat tido petang....
dkt pukul 5ptg baru nak lelap....
maka pun tak dapat nak join gak.....

so..
kaklong duk rumah jer la....
masak2 makan2 tido...
tu yo la kojo ea....






jom lah layan nasi dagang ni..
jiran sebelah bagi....!!!

14 comments:

  1. cuti sambil makan2 kat rumah adalah yang terbaik~~bak sikit nasi dagang tu~haha~~

    ReplyDelete
  2. kak long, duk umah pun best kan.. lagipun akhir2 ni hujan belah petang.. tido sedap betul..

    ReplyDelete
  3. bujal
    tak blh!..pegi beli sdri...heheheh!!!
    jgn mrh yer bujal gurau jer!

    ReplyDelete
  4. bujal,
    alaaa..apa sngt la blog kaklong ni bujal oi....

    ReplyDelete
  5. shaza,
    tu pasal...hujan pun yer...!

    ReplyDelete
  6. sabtu - baring
    ahad (setengah hari) -baring juga
    ahad (setengah hari/ptg) - ronda2 klcc

    ReplyDelete
  7. syida,
    ronda klcc pun jln2 gak kan?

    ReplyDelete
  8. kak long..ajkak pun tak lopeh kemano mano..sedara akak datang..kek dapor yo sampai potang

    ReplyDelete
  9. kakerna,
    tu la kan kak,klu sedaro maro dtg..kito memang tak monang tangan kan?

    ReplyDelete
  10. sedapnya nasi dagang...mano nak cari ni

    ReplyDelete
  11. start minggu dopan ..kita coti gosok baju 2 minggu kan!!
    yeeehaaaa!!!

    ReplyDelete
  12. buleh...
    hujung mggu ni kito layan macaron lak yo.. tu pun kalau dapek diselamat an.. hihihi!!

    ReplyDelete
  13. Minggu depan cuti sekolah...

    Hehe

    ReplyDelete