penaja utama

26 May 2011

alhamdulillah...dan terima kasih banyak2 yer!


maaf!!
tak dapat nak masuk blog..ada problem...
atas bantuan kakngah,selesai semuanya...
dan kaklong dah mula bebloging...!
tq kakngah...luv u bebeh!!!

alhamdulillah...
setelah berada dihospital selama 4 hari....
papa selamat menjalani pembedahan....
dan telah kembali kepangkuan keluarga,setelah discaj pukul12 tgh.tadi....
alhamdulillah selamat semuanya...

terima kasih yang tak hingga jua bagi yang mendoakan dan memberi semangat kepada kaklong...
terima kasih banyak2....
hati siapa yang tak sentap...
papa mana pernah masuk wad...masuk hospital pernah la,pergi melawat orang....
tak pun pergi hantar atau ambil kaklong kerana bersalin...
heheheheh!!!





dua orang budak kecik yang ceria sangat dapat jumpa papa...
*ada cerita tragis disebalik ni....


terima kasih juga buat kakngah & adik...
yang sudi datang melawat...
terubat sikit rasanya duka kaklongmu ini....
huhuhuhu...!!!

dan terima kasih tak terhingga buat kakngah sekali lagi...
kerana sudi bawak kaklong pergi makan2 lepas habis waktu melawat..
siap tapau lagi tuk anak2 buah nya kat umah...
teringat gak kau yo kek anak2 buah kau yang kek umah tu...
huhuhuhu!!!


perut tengah lapar...
makan saja la...orang nak belanja kannnn....!!!!
tu tangan sapo la yg mulus tu.....auwww!!!

22 comments:

  1. bujal,
    dah tukar..!heheheh!!!

    ReplyDelete
  2. alhamdullilah...dah selamat semuanya..saya doakan speedy recovery lah utk husband kaklong itu ya..

    jap..kakngah tu mmg adik betul kaklong ke?

    ReplyDelete
  3. Alhamdullilah....semoga 'abg long' cepat2 sembuh & sihat =)

    ReplyDelete
  4. bujal,
    kan dah biasa kaklong..sbb kena tukar email la jadi cam tu...kekekek!!!

    ReplyDelete
  5. DZ,
    nasib baik pergi hospt cepat doc,husban kaklong kena tu dah tahap bahaya..doc kat situ ckp..ususnya dah berlubang-lubang...






    kakngah tu?..adik ipar kaklong yg no.2....

    ReplyDelete
  6. ai,
    insyallah..amin...! tq ai...

    ReplyDelete
  7. ya aaa aaauuwww!!!
    tangan FAIZAL ler..






    nampak bona kaklong banyak kali beranak.. kehkehkeh!!!
    pemegang rekod setakat harini.
    :P

    ReplyDelete
  8. usus papa berlubang-lubang?
    mcm mana kita nak tau kak?

    ReplyDelete
  9. yeayyy papa sdh balik umah :)


    sedap plak ha nampak sate tu

    ReplyDelete
  10. Papa kena sambung rehat di rumah pulak lepas ni.


    semoga cepat sembuh.


    Kak Long pun kena berehat jugak..

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah semua dah selamat. boleh bayangkan camano kelamkabut e kaklong kan? Anak yang kaklong jago tu camano. Sapo yang jago anak2 kaklong maso kaklong kek sepita. Wish.. banyak bona lak tanyo e kan.

    ReplyDelete
  12. Selamat berehat ya BangLong...


    mimpi sate aku malam nihhhh..

    ReplyDelete
  13. syida,
    along dlu sllu sakit perut,mkn pain killer..ok jer...sakit nya kerap...
    kita org tak sangka pulak apendik...mgkin dah lama sgt tu yg jadi mcm tu..!

    ReplyDelete
  14. mimi,
    bila dah balik tu yg lega sgt..!ngeee!



    nk sate?suh kakngah belajo...!heheheheh!!

    ReplyDelete
  15. reen,
    tak boleh nak rehat sgt reen...byk kerja yg menunggu...kannnn!!!!

    ReplyDelete
  16. kakpah,
    memang kelamkabut kaklong kak,dah la spital serdang tu tak bg bdk2 masuk...bertokak kaklong ngn jaga kek situ...
    last2 monang kaklong!...diorg ingt kito suko nk menadih kek spital tu...klu tak do hal tak hingin nak poie situ doh..
    faris lak omak ea mintak pengasuh lamo ea jago sementaro...
    syukur kak,selamat semuo ea...!

    ReplyDelete
  17. drs,
    ko beli jer laaa...
    tu sate haji samuri...sate nya skrg indah kabar dari rupa&rasa..:(
    tak percaya tanya kakngah...

    ReplyDelete
  18. kakngah,
    dah stop dah lopeh ni...heheheh!!!

    ReplyDelete