penaja utama

14 April 2011

usopbook




yehaaaaa...
kembali bersiaran...
kaklong rindu dgn kwn2 semua...
semua n3 ko orang kaklong dapat baca...
cuma tak boleh nak komen..
macam kakngah cakap...
laptop kaklong cedera parah....
parahnya kerana,keyboard nya tak berpungsi....
ingatkan terkena virus...
rupa2nya...terkena air...
tanya budak2 ni sorang pun tak mengaku...!
cis buger sungguh!!!!

sementara ni kaklong guna keyborad biasa dulu..
janji dpt online@bw...
hehehehe!!!

untuk syida,sorry laaa..kaklong tak minat nak bebolging guna h/p...
leceh!tak boleh nk balas komen...
maka tak ada feel...
kekekekek!!!


apa-apa pun sapa2 yang berminat nak masuk online terbaru...
sila lah daftar kat sini yer...
untung2 boleh jumpa HANTU KAK LIMAH.
kahkahkahkah!!!

semogaUSOP terus sukses!


*untuk imej yg lebih jelas lagi,sila kilk gambar yer!


13 comments:

  1. may lapli sister in law..
    ai miss u lah!

    camne blh tau terkena air??
    sape suspek utama nih????

    ReplyDelete
  2. kak long..kena air??aduhai..
    akak punyo tah kono apo tah..bisu

    ReplyDelete
  3. berita kepada Ahli Alinac Shoppe-

    http://www.alinaclover.com/2011/04/khas-kepada-ahli-alinac-shoppe.html

    ReplyDelete
  4. Bengang kan Long !!??
    tapi at lis boleh gak baca ..!

    ReplyDelete
  5. tp mesti akak mcm semangat nak reply,tp tak bole.
    i understand u kak!

    ReplyDelete
  6. reply dalam hati je eh Long...

    ReplyDelete
  7. kakngah,
    tah la ngah...tanyo bdk2 ni sorang pun tak ngaku!

    ReplyDelete
  8. kakerna,
    akak tengok kek bhg bwh laptop tu,
    kan ado gambar spaker tu..kot ter off lak...

    ReplyDelete
  9. drs,
    blog kwn2 semua dpt baca..termasuk u punya gak la..tp no komen..huhuhu!!

    ReplyDelete
  10. drs,
    ni ai dah reply..heheheh!!!

    ReplyDelete