penaja utama

03 December 2010

padan muka..!

salam...

malam tadi malam jumaat....!
makan malam cepat2,terus solat isyak bila masuk waktu,
cepat2 publish n3 contest kat blog ni....
sekarang ni gila melayan contest...
nak lawan kakngah....
hehehehe....


jam kat handphone berbunyi....
pukul 9:00mlm....
yessss....!

mama eh jerit kat anak2...
"cepattttt....! tukar channel 701...!"
terperanjat bebudak ni....
heheheh....!

"time ni ko orang semua jangan kacau mama eh....
buat memasing punya hal ehhh...!,jangan ada hati nak tukar channel lain eh....!"

tapi bebudak ni pun suka gak tengok...
mama layan....
anak2 kena la layan gak...
heheheh....

tapi....
kecewo den....
rupo eh....!

imbas kembali 10 episode...
adehhhh....!
ingat kan hari final.....!


ni meraka yang layak ke final...







richards&richards(philppine)

natasha&hussien(indonesia)

claire&michelle(singapore)


walaupun.....!

ethan&hairie(malaysia)

tak dapat ke final...
memang sedikit kecewa....



minggu depan ke final nya?

hehehe...!

27 comments:

  1. lama tak layan tv.

    hehe..

    asyik2 layan tv kecik ni aje..

    ReplyDelete
  2. salam kak long, menyinggah dan menetap kat sinik. hak hak hak.. ishh feveret saya tau cite nih. saya siap termeleleh air mata tuh tengok anak beranak natasha & pak hussein tuh dapat gi final. haha bleh gitu? pehtu dapat no 1 plak tuh utk episod nak ke final tuh. ye lah, derang tuh cam underdog team je kan. ishh terharu terharuuu.. tak teringin ke kak long nak join ARA nih tahun depan? heheh :p

    ReplyDelete
  3. Salam KakLong,

    akak memang salute kat semangat 2 beranak tu.. dasat betul kan hampir2 nak terkeluar...

    tp frust tul dgn Malaysian. Kalau dia buat decision betul pasal angkat barang kat kepala di Bali tu...eeemmmm Bukan rezeki kan

    ReplyDelete
  4. samo la.. siap bergadoh ngn boboy... dio koba nx week 9hb.. den koba mlm ni jugak.. ha.. kan dio boboy yg monang!

    ReplyDelete
  5. hehe .. tak pernah tengok pung , duk hostel , xdek tv .. hehe

    ReplyDelete
  6. kenapa malaysia xdapat pergi kaklong?..bola pun kalah...game show pun kalah..adoi..come on malaysia..hehe..salam kenal kak long =D

    ReplyDelete
  7. aku sampe bawak mmpi amazing race nie .

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. kak long ketinggalan amek akak ni..tah apo rancangan e pun tak tau..canel 701 pun tak ponah tokan..ayo e la hai..
    lopeh kalau teringat nak tengok yo lah..apo yang kak long sanggup gunokan kuaso veto tu..he he

    ReplyDelete
  10. tak layan cite tv lps 9pm.beauty sleep.

    ReplyDelete
  11. tak bes ar mesia tak dapek masuk final kai ni.

    kakpah layan 711 hehe..

    ReplyDelete
  12. tu lah frust gak ni.. diorang tak gi final...
    tak yah nengok lae lopeh ni

    ReplyDelete
  13. Salam,
    Waaaaa garangnya mama...

    Kat sini pun ada kontes

    Kontes Cerita Paling Lawak Sedunia

    ReplyDelete
  14. shaza S,
    jom kita join 2 orang nak?heheh..!

    ReplyDelete
  15. yan,
    kaklong pun memula masa dio orang dah reject ari tu,kunun2 malas nak tengok...tapi tak leh ar....hehehe

    ReplyDelete
  16. kakngah,
    kaklong terus kayan kontest lopeh tu..hahaha..!

    ReplyDelete
  17. bungakuning,
    hissh..tak per..belajar tu penting..tapi kan blh tgk online..hehehe!

    ReplyDelete
  18. iqbalhakimi,
    salam kenal gak:)

    abih nak buek cam no?!...

    ReplyDelete
  19. tasekM,
    nampak na ko tak minat ngn benda alah ni dik oi..!

    ReplyDelete
  20. kakerna,
    sobab eh,kaklong dah ponek asyik melayan kartun yo...lotih..!

    ReplyDelete
  21. syida,
    kau kan memang beuty..heheheh!

    ReplyDelete
  22. kakpah,
    boto tu kak...

    711?
    nampak na akak nak ngono an den kan?
    huhuhu..!

    ReplyDelete
  23. ibuintan,
    memulo nk buek cam tu gak...!tak leh la kak...hehehe..!

    ReplyDelete