penaja utama

22 December 2010

BERTEMU KEMBALI...




asalamualaikum..!



petang semalam, kaklong satu family datang sini
nak teman kan kakak yang ada kem motivasi karisma 1
lagi pun semalam adalah hari last...
perjumpaan bersama ibubapa diadakan,


adik2 yang dah rindu sangat dengan kakak


mama pun rindu dengan kakak...!
serupa tak?
heheheh..!





seorang motivator yang bagus..!
nanti kaklong n3 mengenai beliua yer...!


acara penyampian sijil....

sorry kakak,kabor sikit gambar ni...!
heheheh...!

banyak menafaat sebenarnya menghadirkan diri dalam kem-kem seperti ni,
kalau ada KARISMA II,
insyallah,kaklong akan sertakan haziq sekali...


16 comments:

  1. apsal klong tak senyum cam k.yien tu?? lagi serupa.
    baru la mama vouge!
    sekali tgk tau dah ank sapo..

    ReplyDelete
  2. eeee..shama lah anak dan ibu...cun.. *kakngah jeles lah tu kang... :P

    ReplyDelete
  3. uwaaaa kaklong ada geng muko samo anak...

    den smuo muko papa eh

    ReplyDelete
  4. kaak long..samo maneh soyum mak dan anak ni..
    kak long..camano kak long dapek tau pasal kem motivasi tu..teringin pulak nak hantar anak..

    ReplyDelete
  5. kangah,
    sajo yo maleh....hikhikhik..!

    ReplyDelete
  6. mimi,
    camno acuan cam tu kuih eh...hihihihi..!

    ReplyDelete
  7. kak erna,

    dapek email dari UM,papa eh kojo kek situ,tapi kalau ado karisma II...kaklong roger akak yo,murah pun murah kak, rm30 yo,2hari 1mlm...penginapan&makanan disediakan...bebaloi-baloi kak,perserta dari pulau pinang pun ado,nanti antar email akak kek ese..

    zai_mady@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. muka mama dengan muka kakak memang same..

    ReplyDelete
  9. Besar anak dara awak ye.. Emm cepat dapat menantu tu..

    ReplyDelete
  10. shaza,
    mcm mana acuan mcm tu kuih nya...heheheh!

    ReplyDelete
  11. yan,
    biar dia belajar dulu kak..!

    ReplyDelete
  12. Asrama ckLah ni dulu...Kolej Tunku Khursiah.....satu2nya kediaman yang lebih ramai wanita dari lelaki.

    ReplyDelete
  13. cklah,
    ooo..yer ker....tapi betul ke cklah...
    papa kakak ckp kat situ ada momok...!
    ke dia nk takut kan anak dia jer!
    hihihihi..!

    ReplyDelete