penaja utama

22 September 2010

BERTEMU KEMBALI...


salam...

punya la malas nak mengupdate kan blog ni...mood beraya masih ada...
sibuk melayan tetamu yg datang...terutama bebudak kecik ....
yang seronok dia orang ni cuma nak duit raya jer...hehehehe...

seminggu sebelum raya kami sekeluarga demam...batuk dan selsema...
hari raya suara kaklong dah jadi rock...cakap kuat sikit langsung tak keluar...
haaiii..nasib2...nak wat cam ne...terima la seadanya...

balik ke sini blog pulak tak blh nak bukak...
diserang virus..lagi bertambah la mood malas nak mengupdate blog...
sekarang dah okey...
hari ni baru nak buat n3 terbaru...
orang lain cerita raya dah lama keluar...
kaklong baru nak terkial-kial....
hahahaa..

raya 2010...
kami sekeluarga sedondon hitam..
hitam?
kau berkabong ke kaklong?
hahahah...

ni semua ikut selera si kak yien(ank yg sulong)
dia suka sangat kale itam...
sibaik hari raya pertama tu tak panas sangat...
kalau tak maun mandi sauna dibuat nya..
hahahaha...

apa2 pun..rasanya belum terlambat nak ucapkan
selamat hari raya maaf zahir dan batin....
kepada semua rakan2 bloger...
kira nya sudi jemput la kerumah...
tapi...
roger2 dulu tau....



10 comments:

  1. syida...
    hahhh...sekayu la..hahaha...

    ReplyDelete
  2. uisshh..salam kak long,selamat hari rayo poso onam yo..hehe..
    tuuu..pakai hitam tu conto suku sakat tok lembago yo ghoman ee...nak poi mano tu??

    ReplyDelete
  3. welcome back,
    itam tu menawan , takpo doh..

    ReplyDelete
  4. anymz..
    selamat hari rayo kak...
    yo ko kak..hahhaa
    nak poie umah sedaro maro la tu...

    ReplyDelete
  5. ibu intan,

    tq...
    memang menawannn....hahaha

    ReplyDelete
  6. Kak Long,
    hitam itu menawan.

    saya dah cadangkan kat abg utk tahun depan tapi.... dia berkerut..

    hehe..takpe banyak masa lagi..

    ReplyDelete
  7. reen..tu la pasal..memula cik abg tak setuju gak..kalong pujuk baru dia nak...hahaahaaa

    ReplyDelete