penaja utama

20 August 2010

SEMALAM...DAN...HARI INI....



SALAM....

semalam....tenet kat umah buat hal...dr pukul 7 sampai pagi ni baru ok...
p1 hantar mesej...service interruption-36hrs..biar betul..
alamat tak dapat bukak blog ngn ber FB la jawapnyer...
sebaik sekejap jer...kalau betul 36jam...
mati kutu mak...xtak der menatang ni...huhuhu

dan petang semalam...
waktu dak dik balik dari kerja...
amik fina kat umah kak long...
dia bawak ni untuk kak long...



pos laju dari dik gorjes....contest 's' for syida...

dan isi dalam nyer ini....


tq..syida..kaklong ingatkan lambat lagi syida nak bagi
sebab ari tu cakap sebelum raya haji...
jadi kaklong tak kisah sangat...
tup tup..sampai semalam...
apa-apa pun terima kasih bebanyak...
luv u too...

DAN...
hari ni lepas jer sahur..sebelum nak solat subuh..
kaklong bukak laptop....nasib baik line dah ok...
terus bukak blog...
chek kat n3 komen...tak yg terbaru datang mengomen..
pastu...chek kat chatbox,pun tak der yang terbaru gak...
pastu.pegi kat blog list,nak baca n3 kengkawan...
memula memang tak perasan...
pastu tengok yang satu ni...
eh..ada peluang ke ni...
terus terjah,siap doa lagi...
jeng jenjenggg...

yehhh..den monang...
tq...reen
tak sangko kak long dapek...hehehe
kak long jenis malas nak layan contest2 ni..
sebab eh tau mesti tak dapek nyo...

tapi nasib baik reen suh kaklong join...
tak sia-sia kan....

tq..jugak pada hensem boy tu..
ANGAH..
sejuk tangan kau nak....
ada calon jadi menatu tu...
miahahhhh....





27 comments:

  1. lopeh ni... semangat la nk masuk kontes.. hihihihi!!!

    ReplyDelete
  2. Bulan poso kurang org update blog kan

    ReplyDelete
  3. kaklong,
    kita still wondering nape posmen tak sampai umah akak?

    ReplyDelete
  4. umangai... dah tuka gumahlah. osah lamo e tak botandang ko sini. camano nak datang.. bukak gumah sondiri pun tak sompek.
    ekau poso tak kak long...

    ReplyDelete
  5. kaklong,
    tahniah murah joki bulan poso ni kan..

    sebuk sampai nak bukak blog sendiri pun kekadang x sempatkan di bulan poso ni

    ReplyDelete
  6. Skrg kalau takde tenet mmg mati kutu hahaha

    ReplyDelete
  7. Tahniah. Hadiah dari Syida dapat. Dari Reen pun dapat.

    ReplyDelete
  8. rupanya intenet tu boleh jadi racun kutu...

    ReplyDelete
  9. kakngah,
    tengok mood yo..hehehe

    ReplyDelete
  10. sayangsayangibu,
    maceh la yo...hadiah tak dapek nak kungsi...miahahahhh..

    ReplyDelete
  11. ms.lilies,
    iyo la...ado maso nk membuto plk..peh tu nak masak laie..mano yg sompek yo laaa..

    ReplyDelete
  12. syida,
    sampai..kaklong ingat syida tak guna pos laju...kalau pos laju dia samapi terus depan umah..kalau pos biasa..pos suh ambik kat pos opis,tu yg malas tu...

    ReplyDelete
  13. kakpah,
    tu la lamo bona tak nampak...
    orang dah pindah umah pun tak tau...hehehe..ni kan nak rayo..sajo yo pindah umah...
    poso la kak..tak ni ponoh laie...:)

    ReplyDelete
  14. ibuintan,
    maceh yo kak...
    kaklong pun kalau ado kerjaya mcm akak pun raso eh cam tu yo..
    ni sibaik duk umah yo...hehehe

    ReplyDelete
  15. yb,
    betul la yb...kalau ada BB cm yb tu tak per gak..nak update blog bila2 pun boleh..hehehe

    ReplyDelete
  16. yb lg,
    maceh...hadiah dari yb jer belom dapat lagi..
    ngeeee...

    ReplyDelete
  17. b.r.u.t.u.l.s.o.l.o,

    bukan kutu jer..ngn gajah2 sekali...

    ReplyDelete
  18. kak long..lawa rumah kak long nak rayo ni..sejok mata memandang..sodap membaco e..tapi..satu akak heran..blog kak long tak do kek list akak....pueh dah akak buek..tak menjadi..kalau ado komen dari kaka long..baru akak boleh masuk..melalui situ..
    tahniah lah kak long..rezeki kak long tu..monang contest.

    ReplyDelete
  19. kakerna,
    timo kasih kak...
    bukan akak yo ada laie yang kek bloglist eh tak buleh masuk..kaklong pun tak tau kenapo?
    apo2 pun timo kasih yo la kak.sudi baco blog ese ni...terharu ese..huhuhu

    ReplyDelete
  20. Salam Kak Long,

    tahniah...
    dah rezeki sebenarnya


    * nak sarungkan cincin tanda tak ?
    hehe..

    ReplyDelete
  21. salam reen,

    tq...
    alhamdulillah...


    eeaaa...kalau sudi...hehekkkk

    ReplyDelete