penaja utama

04 August 2010

PINGU






ini pingu@panguin....
kat malaysia ni susah nk jumpa pingu...
kalau ada pun kat channel kartun astro tuh...
anak2 layan,kaklong pun layannnn....

tapi ni ada sekor pingu...
setia menanti...
baik jer....
~
~
~
~

herrrkkk....!

14 comments:

  1. comel pinggu ni
    suko layan cerito kartun nih
    kecoh.... ;p

    ReplyDelete
  2. musti tambee kolo jolei ni... hahahaha!!

    ReplyDelete
  3. kalo pingu mcm den ni??
    akakaka

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. kak long..comel tu kak long..sojok bona ko tu,..samppai jadi pingu..
    kak long kono cayo..akak tak ponah buek kasui..sobab e..bilo kakak yang kek kampong tu..pandai..akak main oder yo..cam tu la selalu e..mano yang kakak kek kampong tu buek sodap..akak memang tak ponah buek..bilo nak makan yo..oda sotalam..he he..manjo la konon..

    ReplyDelete
  6. kat mana tu kaklong? Tangkapkan saya seekor hehehe

    ReplyDelete
  7. sayangsayangibu,
    samo la kito...:)


    kakngah,
    kau kona ko ngah?hahaha...


    syida,
    tapi dia tak gorjes....hehehe...


    ms.lilies,
    tu pingu ado isi...
    kono buek tan si suomi...he3


    kakerna,
    memang kiuttt..hek hek hek...!

    oooo...skrg kaklong dh pecayooo..he3



    yb,
    tu kan kt station myk kerangg tu...he3
    yb nk sekor?
    adam tak nak ke?he3

    ReplyDelete
  8. bahasa dia tu hanya bebudak jer yang paham..


    hikhik..

    ReplyDelete
  9. reen,
    haah kan..kekdg smpai tenganga...he3

    ReplyDelete
  10. puding roti???alamak terkenang zaman ngandungkan ilhaam,time bulan posa lak tu... ngidam puding roti..buat sendiri, masuk esbok, sampai sok pagi tak keras2...last2 'cik nak' ngan 'cik yam' yang makan puding roti..hihihi

    ReplyDelete
  11. alamak..kak long, salah tempat komen la..hahaha...komen ini utk n3 puding roti marble...nampak bebenor dh lama tak jengah sini...wakaka

    ReplyDelete
  12. ariffda,
    laaa...sian nyer...sebaik kaklong perasan ada komen lg...
    cm ner blh tak keras pulak...
    kelakar gak tu..he3

    ReplyDelete
  13. ariffda,
    laaa...sian nyer...sebaik kaklong perasan ada komen lg...
    cm ner blh tak keras pulak...
    kelakar gak tu..he3

    ReplyDelete