penaja utama

21 January 2010

RINDUNYAAA.........




Dah lame betul tak update blog ni.....tak de masa,lagi pun tak de benda nk cite...besela....surirumah cam saya ni mana ada masa nk buat semua nih... tp tah knape tiba2 rinduuu....rindu sangat2 ngan mak..tak tau nk luah kan kt sape...walaupun saya ada tpon mak[tak la sekerap]tapi saya masih rindu...itu dengar sore dia je...saya nk tengok muka dia..nk cium dia...nk peluk dia...MAK...saya ridu kt mak...mak la yang bantu saya..skrng saya dah ada fmly sendiri...baru saya taw cam mane pengorbanan seorg ibu...masa hari lahir dia yg ke-62[24.12.09]saya hanya wish dia melalui telepon...dari sore dia..saya taw dia gembira...'saya cakap tak hadiah tuk mak...saya doakan mak panjang umur dan dimurahkan rezeki...'moga2 impian mak nk menunaikan rukun ke-5 termakbul..
MAK...saya sayang mak,mak tak pernah mengeloh mejaga abah yg terlantar lumpuh selama 15thn...mak lah yg mejadi ayah mencari rezeki tuk kami 6beradik...kini 15thn juga lah ayah dah pergi...mak tetap cm dulu syg kami adk-berdik... MAK.....! RINDUUU NYA SAYA......!

1 comment:

  1. untie jue...
    i miss u like crazy too...
    muaaahhh!!~

    ReplyDelete